skip to Main Content
Dr. Domokos Milán
ügyvédjelölt

Dr. Domokos Milán vagyok, 2019-ben szereztem diplomát a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Az egyetem elvégzését követően a dr. Illés Anikó Ügyvédi Irodában helyezkedtem el ügyvédjelöltként.

Kiemelten foglalkozom a gazdasági társaságokat érintő, a családi- és munkaviszonyokat rendező szerződések jogával, büntetőjoggal, szabálysértési joggal, végrehajtási ügyekkel, polgári peres és nemperes eljárásokkal, és főként az ingatlanforgalommal.

Szarvasné Juhász Andrea

Szarvasné Juhász Andrea Tünde vagyok a Teleingatlan Portál Kft. alkalmazottja.

16 éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel Hajdú-Bihar megyében, főleg Hajdúszoboszló és Debrecen vonzáskörzetében. Teljeskörűen segítséget nyújtok az ingatlan vásárlás, eladás lebonyolításában, továbbá megbízható válaszokkal segítek az ingatlanügyekkel kapcsolatban.

Némethyné Nagy Judit

Némethyné Nagy Judit vagyok a Teleingatlan Portál Kft. alkalmazottja. 12 éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel, hitelügyintézéssel és biztosítási ügyletekkel, így teljeskörűen tudok segíteni a kiválasztott ingatlan megvásárlása során felmerülő problémákban, kérdésekben, az ügyintézés elindításától annak befejezéséig.

Back To Top